• we houden van BMW boxers
  • info@boxertoko.nl
  • we versturen binnen 3 werkdagen uw bestelling
  • +31 478 541 444
  • we houden van BMW boxers
  • info@boxertoko.nl
  • we versturen binnen 3 werkdagen uw bestelling
  • +31 478 541 444

RESTAURATIE

Wanneer u beslist om uw motor bij ons te laten restaureren, kunt u ervan op aan dat u uw motor terug krijgt in een absolute nieuwstaat.

Een nieuwstaat die nog beter is dan de originele nieuwstaat.

Immers, wij monteren uw motor met RVS bouten en moeren. Nagenoeg alle onderdelen die vervangen moeten worden, worden door originele BMW-onderdelen vervangen. Alleen als de kwaliteit/prijs verhouding van imitatie-onderdelen beter is dan de originele, worden imitatie spullen gebruikt. Bij een gehele restauratie wordt de motorfiets compleet gedemonteerd, het frame wordt gestraald en gepoedercoat, het lakwerk gespoten. Alle onderdelen die vervangen moeten worden, worden vervangen voor nieuwe. Alle onderdelen die nog voldoen, worden gereinigd en teruggeplaatst. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen een bepaald gedeelte te restaureren.

REVISIE

Als u bij ons komt voor een complete blokrevisie, wordt het blok helemaal gedemonteerd, schoongewassen en eventueel geglaspareld. Daarna wordt het weer met nieuwe onderdelen (waar nodig) in elkaar gezet. Welke onderdelen er worden vervangen, hangt af van de mate van slijtage aan het betreffende onderdeel.

Hetzelfde geldt voor de versnellingsbak en cardan.

Bij een kop-revisie worden de klepzittingen standaard “loodvrij” gemaakt om veilig rijden op loodvrije benzine mogelijk te maken. Welke onderdelen er worden vervangen, hangt af van de mate van slijtage aan het betreffende onderdeel.

ONDERHOUD

Overbodig om te zeggen dat regelmatig onderhoud belangrijk is om uw boxer zo lang mogelijk optimaal te laten presteren. Dus niet alleen vlak voor de vakantie.

Ook bij het onderhoud gebruiken wij uiteraard originele onderdelen en de juiste, voorgeschreven vloeistoffen.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor informatie en/of een prijsindicatie.